Masz pytanie?
Wyszukiwarka

 

"Jadłonomia" Marta Dymek

"Jadłonomia" Marta Dymek
"Jadłonomia" Marta Dymek
Stara cena:69.00PLN
Cena:51.00PLN
Towar dostępny od ręki
Do koszyka

"Jadłonomia" Marta Dymek

Pierwsza książka kucharska twórczyni „Jadłonomii” – najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.

Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?
Do czego wykorzystać natkę marchewki?
Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?

Na te i wiele innych pytań znajdziecie odpowiedź w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek  – znanej z programu „Dzień dobry TVN” autorki „Jadłonomii”, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.

Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.

Tytuł:

  Jadłonomia. Kuchnia roślinna. 100 przepisów nie tylko dla wegan
Autor: Dymek Marta
Wydawnictwo: Wydawnictwo Dwie Siostry
Język wydania: polski
Język oryginału: polski
Ilość stron: 288
Numer wydania: I
Data premiery: 2014-11-10
Rok wydania: 2016
Forma: książka
Indeks: 16033405
Facebook